Kakovostne lesene krtače in glavniki

Kakovostne lesene krtače in glavniki

Ko nameravate kupiti in izkoristiti prednosti lesene krtače ali glavnika za lase, je pomemben element predhodna informiranost, saj se lahko le na podlagi ustreznih informacij odločite o tem, kateri izdelek je najprimernejši za vaše potrebe. Kakovostne lesene krtače in glavniki s svojo obliko med drugim preprečujejo statično naelektrenost in omogočajo lažje razčesavanje las.

Katera so po našem mnenju glavna vprašanja, na katera si morate odgovoriti pred nakupom lesene krtače ali glavnika za lase?
  • Ali bom glavnik uporabljala predvsem za razčesavanje in razvozlavanje las?
  • Ali krtačo potrebujem za hitro oblikovanje pričeske?
  • Ali želim z njo lasem povrniti sijaj?

Na primer, leseni glavnik s širokimi zobci omogoča razvozlavanje las brez mehanskih poškodb povrhnjice, medtem ko je majhna lesena krtača s ščetinami primerna za oblikovanje pričesk in zmanjševanje statične naelektrenosti las.

Pred nakupom morate prav tako upoštevati vrsto las in slog vaše pričeske. Velika lesena krtača je dobra za dolge, goste lase, manjša okrogla krtača pa za tanke, občutljive lase in nežno masažo lasišča.

Za lažjo odločitev pri nakupu so spodaj navedeni lasni glavniki in krtače, ki vam bodo olajšali razčesavnje in oblikovanje las, zmanjšali statično naelektrenost in omogočili dolgoročno uporabnost.

Leseni glavnik s širokimi zobci

je idealen za vsakodnevno rabo, saj je nežen do lasišča, pomaga pri razvozlavanju las, razcepljenih konicah, odstranjuje statično elektriko in ne reagira s kozmetiko.

Velika lesena krtača

je nežna do lasišča, lasem povrne sijaj in deluje antistatično. Uporablja se za razčesavanje dolgih, gostih las.

Majhna lesena krtača

je narejena za oblikovanje pričesk in masiranje lasišča. Z masažo namreč spodbujamo prekrvavitev, s tem pa dovajamo lasišču več kisika in hranilnih snovi. Primerna je za tanke, občutljive, suhe in mokre lase. Deluje antistatično.

Okrogla lesena krtača

je najprimernejša za oblikovanje raznoraznih pričesk in ustvarjanje volumna na določenem delu las. Istočasno zmanjšuje skuštranost, porazdeli naravna lasna olja in tako spodbudi lesk.

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Negovane roke
Prejšnji
Negovane roke