Balmain Hair Système Volume

Balmain Hair Système Volume

Balmain Hair Système Volume

Balmain Hair Système Volume je profesionalen, še do nedavnega nepredstavljivo hiter koncept podaljševanja las, zaenkrat na razpolago v Balmain Hair partnerskih frizerskih salonih. Krasi ga revolucionarni aplikator, ki v 35 sekundah vstavi pet lasnih podaljškov iz 100% naravnih človeških las visoke kakovosti.

V primerjavi z ostalimi metodami podaljševanja je Balmain Hair Système Volume patentirana tehnologija 80% hitrejša. Za učinkovito integracijo se uporabljata dve vrsti las:

  • normalni lasje debeline od 0,05mm do 0,07mm,
  • fini lasje debeline 0,04mm.

Ergonomsko oblikovana aplikator in nastavek za pozicioniranje se popolnoma prilegata obliki glave za natančno podaljševanje. Lasni podaljški so pritrjeni z ovalnimi svilenimi čepki, ki s ploščato hrbtno stranjo omogočajo udobno nošenje in naravno porazdelitev las. Ob pravilni negi podaljški služijo do 12 tednov.

Čepki za pritrjevanje so svileni iz preprostega razloga: svila je naravni protein, tako kot človeški las, zato med strukturama prihaja do kohezije; posledično je postopek podaljševanja las učinkovitejši.

Kohezija je sila, ki privlači dele iste celote oziroma povezuje podobne interese v skupno gibanje.

Podjetje Balmain Hair za podaljške iz 100% naravnih človeških las ponuja šest mesečno jamstvo visoke kakovosti. Normalni in fini lasje so na voljo v treh dolžinah: 25cm, 40cm, 60cm.

Balmain Hair Système Volume
Več preberite na spletni strani podjetja Balmain Hair.

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja