Amika mini komplet za oblikovanje pričesk

Amika mini komplet za oblikovanje pričesk

Amika mini komplet za oblikovanje pričesk krasi barvita torbica s futurističnimi motivi, v kateri sta skrbno shranjena sušilnik in ravnalnik za lase. Zaradi svojih majhnih dimenzij je komplet uporaben tako v bivalnih kot tudi javnih prostorih. Primeren je za potovanja ali vsakdanje nošenje.

Amika mini komplet za oblikovanje pričesk

Sušilnik in ravnalnik za lase izpolnjujeta zahtevane karakteristike, kot so: izjemno udobna, lahka teža, hitro delovanje in relativno tih motor. Tako z manj hrupa oblikujemo valovito strukturo, kodrasto linijo ali videz gladko počesanih las brez štrljenja.

Sušilnik je premišljeno zasnovan in kompakten. Ne glede na svojo majhnost, s presenetljivo močjo 1000 W ustvarja hiter zračni tok. Kombinacija moči in hitrosti omogoča enostavno sušenje. Sušilniku sta dodana tanek nastavek za urejanje las in dušilec za še boljše rezultate.

Amika sušilnik za lase

Ravnalnik za lase se ponaša s keramičnimi ploščami, ki poskrbijo za optimalne rezultate oblikovanja ob sočasni zaščiti las. Navdušeni smo z izjemno hitrim segrevanjem ravnalnika do 200 °C in samodejnim nadzorom temperature. Ne boste verjeli: naprava je težka vsega 90 dag.

Podjetje Amika je z izrazito kreativno komunikacijo doživelo drastičen razvoj v Združenih državah Amerike, natančneje v mestu New York, v okrožju Brooklyn leta 2007. Odtlej so njihovi izdelki nepogrešljivi v zaodrju svetovnih modnih revij.

Amika komplet

Prekrasne Amika izdelke, ki jih odlikujejo igrive ustvarjalne rešitve, si oglejte na spletnem naslovu: https://loveamika.com.