Očarljiv klobuk

Zabavno si je na glavo povezniti očarljiv, vseobsegajoč klobuk, ki uokviri obraz in pričeski doda igriv pridih ekstravagance, uglajenosti ter šarma. Obstaja pa manjši problem: kaj narediti z lasmi, ko klobuk snamemo?

očarljiv klobuk bele barve

Ženskam, ki nosijo naravne, svobodne pričeske, je vseeno, če jim klobuk pokvari obliko. Ko ga snamejo, zadostuje, da z rokami potegnejo po lasišču, malo stresejo z glavo in si že popravijo frizuro.

očarljiv klobuk na terasi

Kaj pa tiste z elegantno pričesko? Damam s finimi, tankimi lasmi svetujemo, da po nošenju klobuka, lase na temenu navijejo na velcro ali gobaste navijalce, poškropijo z nekaj kapljicami vode, počakajo 15 minut, preden jih razpustijo in na koncu razčešejo z nežnimi gibi navzgor.

Za lažje razčesavanje priporočamo lesen glavnik s širokimi zobci, ker zmanjša statično naelektrenost in ne reagira s kozmetiko. Velcro ter gobasti navijalci so namenjeni večjemu volumnu.

očarljiv klobuk in semiš jakna

Predvsem dekleta imajo lase pod klobukom spete v kito ali čop, pričvrščen na zatilju. V takšnem primeru, po uporabi naglavnega okrasa, lase razčešemo z veliko krtačo, da zmanjšamo statično naelektrenost. Povrnili jim bomo sijaj.

frajerka z očarljivim klobukom
deklica z očarljivim klobukom
deklica z očarljivim klobukom drema

In najpomembnejše: pri nošenju klobuka so priročni sveže oprani lasje, saj jih lažje razčešemo, krotimo, oblikujemo, uredimo in povrhu vsega prijetno dišijo, medtem ko dobijo umazani lasje od klobuka neprivlačen mat videz.

skrivnosten očarljiv klobuk

Po nekajurnem nošenju klobuka je dobrodošla masaža lasišča za sprostitev in izboljšanje prekrvavitve. Predlagamo uporabo majhne lesene krtače. Ustrezna je za utrujene, krhke in suhe lase. Deluje antistatično.

očarljiv klobuk počiva
prihajajoča jesen
bliža se zima

Kulture nošenja klobuka ne opredeljujejo več stroga pravila, temveč brezmejna ustvarjalnost klobučarjev in modnih oblikovalcev. Posledično je na tržišču pestra izbira od elegantnih do osupljivih, ekscentričnih modelov. Vsak človek za svojstven karakter najde odgovarjajoč klobuk.

dama z očarljivim klobukom

Priporočamo soroden prispevek: Kakovostne lesene krtače in glavniki.

leseni glavnik pred
  1. Veronika pravi:

    Že kot petletna deklica sem rada nosila klobuke.

  2. Patricija pravi:

    Zadnji klobuk mi je zelo všeč, kombinacija svetle osnove in temnega traku.

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dyson Supersonic 1 Dyson Supersonic 2 Dyson Supersonic 3
Tehnološko podjetje Dyson
po štiriletnem razvojnem programu
predstavlja revolucionaren sušilnik za lase,
poimenovan Supersonic.
lasne kite 1 lasne kite 2 lasne kite 3
Tradicija nošenja lasnih kit
je globoko zakoreninjena v črnski kulturi
in v mnogih pogledih predstavlja
kolektivno doživetje afriške diaspore.