Dyson Supersonic sušilnik za lase

Dyson Supersonic sušilnik za lase

Britansko tehnološko podjetje Dyson je po štiriletnem razvojnem programu predstavilo revolucionaren sušilnik za lase, poimenovan Supersonic.

Dyson Supersonic sušilnik za lase

V razvoj modela so vložili 50 milijonov funtov, opravili 7000 akustičnih testov in ukrotili več kot 1600 km lasne trese, da bi zmanjšali hrup, težo ter povečali hitrost delovanja sušilnika.

Supersonic ima štiri prilagodljive nastavitve temperature in tri hitrosti. Napredna zaščitna tehnologija pred pregrevanjem prilagaja temperaturo 20-krat v sekundi s pomočjo steklenega termistorja.

Po pričakovanjih so dodani funkcija za močan sunek hladnega zraka in trije magnetni nastavki za bolj zdravo sušenje, večji volumen ter manjšo naelektrenost.

Sušilnik nedvomno odlikujejo celovitost, izvirnost, napredna tehnologija in futurističen dizajn. V zgornjem delu ohišja ima luknjo za kontroliran, večji pretok zraka, s čimer olajša oblikovanje pričeske.

Digitalni Dyson V9 motorček, obkrožen z dušilci hrupa, se nahaja v ergonomsko oblikovanem ročaju in proizvaja zvok, ki je ton izven slišnega območja ljudi. Od tu ideja za ime Supersonic. Pri uresničevanju projekta so sodelovali 103 inženirji.

Dyson Supersonic sušilnik za lase
Več preberite na spletni strani podjetja Dyson.

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja