Remington Keratin Protect sušilnik za lase

Remington Keratin Protect

Profesionalni Remington Keratin Protect sušilnik za lase je zasnovan kot primer energetske rešitve pri pogostem oblikovanju pričesk. Njegova glavna karakteristika je zaščita las pred škodljivo in prekomerno toploto. Ne smemo pozabiti, da so neželeni suhi lasje z razcepljenimi konicami posledica rednega sušenja pri visoki temperaturi.

Remington sušilnik

Sušilnik odlikujeta 2200 W AC motor z dolgo življenjsko dobo in napreden grelnik prepojen s keratinom in mandljevim oljem, ki med sušenjem na lase sprošča mikro regeneratorje za preprečevanje bledenja barv in 90% več ionov za sijaj brez štrljenja.

AC motor, keratin, mandlji, ioni

Remington Keratin Protect ima dve hitrostni in tri toplotne nastavitve, funkcijo za sunek hladnega zraka, difuzor oziroma razpršilec zračnega snopa iz sušilnika, dva nastavka za urejanje las, odstranljivo in pralno zadnjo mrežico, obešalno zanko in tri metre dolg salonski kabel.

stikalo, difuzor, mrežica

Trditve podjetja Remington, da sušilnik ščiti lase pred prekomerno toploto, preprečuje bledenje lasnih barv in daje lasem sijaj brez štrljenja, so se nam zdele na meji z neresnico, dokler nismo sušilnika testirali. Že po prvem sušenju smo presenečeni priznali svojo zmoto.

Remington manekenka

Med oblikovanjem z Remington Keratin Protect sušilnikom so lasje bolj voljni, pri končnem izgledu pričeske pa sijoči in manj štrleči. Poleg tega je v primerjavi z ostalimi sušilniki relativno lahek in primeren za profesionalno ali domačo uporabo.

Remingron izdelki

Remington Keratin Protect je lepo oblikovan z vsemi prvinskimi lastnostmi in občutki. Stabilna konstrukcija sušilnika daje občutek dolgoročne vzdržnosti in uporabnosti, zato mu temnejši barvni odtenek ohišja pristoji. Večina sušilnikov svetlih barv po mesecu redne uporabe izgleda, kot da so svoje odslužili.

Skratka, Remington Keratin Protect sušilnik za lase priporočamo.

Remington AC8820
  1. Anči pravi:

    Fen sem videla v trgovini. Zelo je lep.

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dyson Supersonic 1 Dyson Supersonic 2 Dyson Supersonic 3
Tehnološko podjetje Dyson
po štiriletnem razvojnem programu
predstavlja revolucionaren sušilnik za lase,
poimenovan Supersonic.
lasne kite 1 lasne kite 2 lasne kite 3
Tradicija nošenja lasnih kit
je globoko zakoreninjena v črnski kulturi
in v mnogih pogledih predstavlja
kolektivno doživetje afriške diaspore.