Schwarzkopf Palette Instant Color

Barva ali barvni preliv? To je zdaj vprašanje. Za tiste, ki se želite izogniti oksidacijskim permanentnim barvam, smo preizkusili Schwarzkopf Palette Instant Color. Preberite naše praktične ugotovitve in nasvete.

Vrsta barve

Schwarzkopf Palette Instant Color

Schwarzkopf Palette Instant Color je nežna, negovalna barva za niansiranje las brez amoniaka in vodikovega peroksida, ki povzroča manj alergičnih reakcij. Obstojna je do 8 umivanj. Gre za barven preliv.

Izbira barvnega odtenka

  • Pred izbiro si je priporočljivo na dnevni svetlobi pozorno pogledati svoj obraz brez ličil.
  • Pametno je upoštevati barvo polti, oči, obrvi in natančno določiti naravno barvo las, zaradi zagotavljanja usklajenega videza.

Opis proizvajalca

Ponovno napolnite vaše lase z močnim in bujnim leskom s Schwarzkopf Palette Instant Color – barva za lase, ki se izpira. Z visokim leskom in dodatnim negovalnim kompleksom. Vse to brez amoniaka in peroksida!

Izbirajte med vrsto močnih barv, polnih bogatega bleščečega sijaja, brez da bi si barvali lase s trajno obstojno barvo. Na voljo v 10 sijočih odtenkih.

Schwarzkopf Palette Instant Color navodila

Edinstvena formula brez amoniaka in peroksida je posebno nežna in globoko neguje vaše lase zahvaljujoč negovalnemu kompleksu, ki ga vsebuje. Za:

  • takojšnje bleščeče barve las;
  • vpadljiv bleščeč sijaj;
  • hranilno nego za vaše lase;
  • barvo, ki traja 6–8 umivanj;
  • enostaven in hiter nanos.

Izberite si barvo, ki jo želite – brez amoniaka in peroksida!

Nanos barve

Barva je relativno konsistentna in omogoča enostaven, natančen nanos brez kapljanja.

Konfekcija vsebuje:

  • vrečko barvne kreme za lase,
  • par rokavic za zaščito.

Barvno kremo nanesemo na umite, z brisačo osušene lase, pustimo delovati 30 minut in speremo. Regeneratorja ni potrebno uporabiti.

Razpoložljivost barve in cena

Na voljo je v vseh bolje založenih prodajalnah in drogerijah. Cena je 1,99 EUR.

Končna ocena

Po eni strani se moramo zavedati, da barven preliv speremo po 6 do 8 umivanjih in z njim ne posvetlimo temnih ali prekrijemo sivih las, temveč niansiramo; po drugi strani pa s prelivom manj škodujemo lasem, saj ne vsebuje vodikovega peroksida in amoniaka, ki lahko razdraži lasišče.

Schwarzkopf Palette Instant Color, končna ocena

Skratka, za preliv se odločimo takrat, ko želimo barvo las osvežiti. Schwarzkopf Palette Instant Color je po našem mnenju eden od boljših prelivov na tržišču.

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja